KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Çiğdem Anaokulu

Çiğdem Anaokulu

Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi 66015 Sk. No10/A Onikişubat/Kahramanmaraş
Vizyon
Çiğdem anaokulu olarak vizyonumuz ,çocuklara kendi etkinliklerini, seçebildikleri ortamlar hazırlayarak, onların, plan oluşturma, izleme, uygulama, tamamlama ve yorum yaparak kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan, Çocukların bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden, Çocuğun öğrenmede etkin, seçici ve karar verici, öğretmenin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan, Sürekli Öğrenen üreten ürettiğini paylaşan,personelinin,velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur durduğu, Araştırmacı kimliğini yeni projelerle destekleyen ,çocuklara öz güveni aşılarken başkalarının hakkını da gözeten bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen bir okul olmak.
Misyon
Öğrenmenin önünde engeli kaldıran yaratıcılığın yenilikçiliğin ve de işinin öncüsü,çocuğu seven birey kabul eden, benlik duygusuna saygı duyan,okul öncesi eğitiminde çizgi üstü model bir kurum olmayı hedef edindi.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
SABAHÇI GURUP GİRİŞ: 07:30 ÇIKIŞ: 12:30 ÖĞLE GURUP GİRİŞ: 12:30 ÇIKIŞ: 17:30